Luotettava ja puolueeton ilmanvaihdon asiantuntija

Suomen ilmanvaihdon puhdistus Oy on Etelä-Suomessa toimiva ilmanvaihdon puhdistamiseen erikoistunut yritys.

Puhdistamme kaikki ilmanvaihtojärjestelmät ammattimaisesti.

PIENTALOJEN ILMANVAIHTO

Terveellisen huoneistoilman tärkein vaatimus on ilman riittävä vaihtuvuus. Liian suuri ilmanvaihto ilmenee ilman liiallisena kuivumisena, vetona ja kylmyytenä. Liian pieni ilmanvaihto aiheuttaa huoneilman tunkkaisuutta, hajuja ja talvella kosteuden tiivistymistä ikkunoihin ja muille pinnoille, erityisesti kylpyhuoneessa. Pesutilojen riittämätön ilmanvaihto edistääkin mikrobikasvuston syntymistä. 

Pinta- ja muista rakenteista irtoaa myös epäpuhtauksia, jotka on syytä poistaa silloinkin kun asunnossa ei oleskella. Ilmanvaihtoa on joskus tilapäisesti lisättävä esim. kosteuden takia. Kun ilmanvaihto on oikein säädetty, ilman tuntuu miellyttävän puhtaalta ja raikkaalta ulkoa sisälle tultaessa.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus tulisi suorittaa 5-7 vuoden välein.

Kotitalousvähennyksen määrä

Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista. Kotitalousvähennyksenä voit vuonna 2016 vähentää 15 prosenttia maksamastasi palkasta sekä palkan sivukulut tai 45 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksamastasi työkorvauksesta (vuonna 2015 sama määrä).

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2016 on 2 400 euroa vuodessa (vuonna 2015 sama määrä). Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

Maksimivähennyksen eli 2 400 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2016 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä noin 5 555 euroa [(5 555 x 45 %) - 100) = 2399,75].

Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2016 saada yhteensä 4 800 euron vähennykset. Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 2 400 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen.

Yhteydenotto